Termékszállítás és Garancia

Az árut a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül kézbesíti a DPD futárszolgálat a megadott szállítási címre. Kérjük, feltétlenül olyan szállítási címet adjon meg ahol napközben elérhető. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhet. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.

A kiszállítási költséget a csomag súlya határozza meg, nem a megrendelő és a webáruház közötti távolság!

30 000 Ft (bruttó) feletti vásárlás esetén a szállítási költséget cégünk állja, így Önnek csak a termék árát kell kifizetnie, semmilyen plusz költséget nem számolunk fel!!

Az utánvétes kiszállítás díjszabását a következő táblázat tartalmazza:

a) Ingyenes átvétel

Ingyenes átvételi lehetőséget biztosítunk raktárunkban a  +3612813268 1196 Budapest Nádasdy u. 40 szám alatt H-P 8-15.30-ig. Ez esetben is adja le a megrendelését az áruházban, és válassza az ingyenes átvételi lehetőséget.

b) banki átutalás

hamarosan...

c) Szállítás

A megrendelés végén folyamán a rendszer tájékoztat a szállítás költségéről.

Fontos!

Reklamációt,cserét, sérült összetört parfümökre csak a futár elött felbontott és jegyzőkönyvezett termékekre áll módunkban elfogadni!

Kérjük, hogy közvetlen a csomagátvétel után ellenőrizze és bizonyosodjon meg a számla alapján, hogy Ön a rendelésének megfelelő terméke(ke)t kapta. Esetleges hiányosság esetén jelezze ügyfélszolgálatunk felé.

d) Garancia

Minden termékre garanciát vállalunk.

Feltételek:

1. Csak a bontatlan terméket tudjuk visszacserélni. A sérült csomagolás esetében kárjegyzőkönyvet kell felvenni illetve a külsőleg fel nem ismerhető károkat a kiszállítást követő 7napon belül írásban jelezze a futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre.
2. A szállítási költség minket terhel akkor, ha az áru a mi hibánkból, vagy a Gyártó cég hibájából sérül (vagy sérült).

e)  A megrendelésről a rendelési folyamat végén a rendszer Magyar nyelvű visszaigazolást küld. Amennyiben ezt 48 órán belül nem kapná meg, nézze meg a Spam levelek között, vagy jelezze ügyfélszolgálatunkon. A megrendelés szerződésnek minősül mely Magyar nyelven kerül megkötésre.

f) Termékképek
# Figyelem az áruházban feltűntetett képek illusztrációk, a termékek végleges színe, formája eltérhet.
# Emellett törekszünk arra, hogy minél pontosabb képet mellékeljünk a termékekről. Ha egy termékről nem talál képet az áruházban, az nem azt jelenti hogy nincs raktáron.


2015 © Star Brands Parfüm Kft a Cuba parfümök hivatalos importőre és forgalmazója! | Powered By: Platinum Design
Parfm Linkvros  


Hívjon, Segítünk!
+36-1-281-3268

+36-303-560-460